Cuáles son los tipos de corte americano de carne de res. .

Viernes, 2 de julio 2021

PREGUNTA:

Cuáles son los tipos de corte americano de carne de res. .

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RESPUESTA:



* Solomo de cuerito: Rib (en bistec) y rib roast (entero)

* Ganso entero: Boneless loin end without the tenderloin or tip

* Lomito: Tenderloin

* Punta trasera: Small, pointed triangle covered with fat is the top of the rump

* Muchacho redondo: Long, tube shaped eye of the round

* Churrasco: Strip loin, boneless, from the short loin, New York steak

* Lengua: Beef tongue

* Papelón: English Cut for braising

* Falda: Flank steak

* Bistec de hígado: Liver, sliced

* Lagarto con hueso: Shank for soup of stew (with bone)

* Lagarto sin hueso: Shank cut lengthwise

* Solomo: Sirloin

* Chuleta de res: Sirloin steak

* Chocozuela entera: Sirloin tip (tip of the loin)

* Costillas de res: Short ribs for soups

* Medallón de lomito o ganzo: Steak, small, 1 1 #158;2 inch round shape

* Pulpa negra molida: Steak, ground round

* Carne para guisar: Stewing meat

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